Skip to main content

U okolini hotela Vučje nalaze se odlično obilježene biciklističke staze raznih kategorija i dužina. Na raspolaganju su Vam lake, srednje teške i teške staze duzine od 3-20 km. Od opreme raspolažemo sa rekreativnim biciklima za djecu i odrasle, biciklima za brdski biciklizam za djecu i odrasle, kacigama i dodatnim sjedištima za malu djecu.

Evo nekih razloga zašto bi trebalo da vozite bicikl i uživate:

  • Osjećaj slobode. Vožnja bicikla vam daje osećaj slobode koji nikako ne možete imati u automobilu. Možete da se vozite gdje poželite.
  • Gubite kilograme. Riječ je o manje intenzivnom aerobnom vježbanju i odličnom načinu da gubite kilograme. Omogućava vam da ostanete u dobroj kondiciji dok obavljate svakodnevne aktivnosti.
  • Koristi za zdravlje. Između ostalog odlično je za srce i prevenciju srčanih oboljenja, visokog krvnog pritiska i dijabetesa, tihih ubica koje su posledica svakodnevnog životnog stila.
  • Oslobadja od stresa. Ukoliko ste na poslu i van njega svakodnevno izloženi stresnim situacijama, biciklizam će vam omogućiti da smanjite stres i misli skrenete sa problema. Vježbanjem se oslobadja serotonin koji daje osjećaj dobrog raspoloženja. Nakon povratka kući, sa vožnje bicikla, iz prirode, moćićete vaše probleme da sagledate iz druge perspektive.
  • Prikladno svima. Ovaj vid rekreacije može svako sebi da priušti, i u njemu uživa. Idealno da se cijela porodica zajdenički lijepo provede.
  • Zabavno je!  Bicikl je više puta izglasavan za najpopularniji izum u proteklih 200 godina. Jednostavno, pruža mnogo zabave!

Zabavite se i učinite nešto korisno za sebe – jednostavno vozite bicikl.

P.S. Ne zaboravite foto aparat!

Sledeća vijest