Napravi pauzu, prošetaj do Vučja
Rezervacija
 
17. Mar 2015.
ZAVRŠEN NAJVEĆI ZIMSKI FEST U CG

Spektakl na Ski centru Vučje, prvi Snow Dance festival, okončan je sinoć VIP partijem u hotelu‎, tokom kojeg je uručeno više specijalnih nagrada. Tokom dva dana na Vucju je bilo više od 7.000 posjetilaca, kojima je na sve događaje ulaz bio besplatan. Besplatan je bio i parking i prevoz iz Nikšića. Najviše ljudi bilo je na koncertu SARS -a, a frontmen benda Žarko Kovačević Žare ispostovao je na stotine fanova koji su željeli da se fotografisu. Članovi popularnog benda prekinuli su svirku da bi se borderima dodijelila nagrade u fristajl snoubord disciplinama. Takav gest dočekan je sa oduševljenjem, a nastavak koncerta podigao je sve na noge. MC i muzički urednik festivala Niggor, još jednom je zadivio publiku, a ovacije je doživio kada je djevojčicu koja se izgubila u masi popeo na binu i pozvao roditelje... Organizatori su zahvaljujući brojnim sponzorima uoči i tokom festivala nagradili oko 200 ljudi, a najinteresantije nagrada dobile su najmlađe borderke, djevojčice od desetak godina - doživotni Ski pass na Vucju.  

Najbolji border bio je Faris Biogradlić iz Sarajeva, koji je pobijedio i u Snow boardcrossu i big airu. On je ukupno dobio 1.000 eura. Drugi u krosu bio je Vojin Obradovic Pirgo sa Žabljaka, a treći Miljan Bošković iz Beograda. Drugi u Big airu bio je Matija Milenkovic iz Kragujevca, a treći Janko Kolarevic sa Kopaonika. 

Drugoplasirani seniori dobili su po 300, a trećeplasirani po 200 eura. Djeci i ženama dodijeljene su robne nagrade. Nagradni fond bio je ukupno 5.000 eura.  

Ski centar Vucje narednog vikenda organizuje nekoliko zabavnih programa za najmlađe. Snijega će biti i u aprilu, pa ko još nije naučio da skija i borduje, ima dovoljno vremena i ove sezone.  

FOTKE VIDITE U GALERIJI, PRVE NAŠE VIDEO MATERIJALE USKORO! 

Naša lokacija
Podijeli ovu stranicu na
Kontakt podaci
SKI CENTAR VUČJE
Vučje bb
Crna Gora
vucje.niksic@gmail.com

Informacije na broj:
+382 (0) 67/637-049