Napravi pauzu, prošetaj do Vučja
Rezervacija
 
16. Dec 2015.
Predstavljena ponuda Vučja za zimsku sezonu 2015/2016

Juče, 15.12.2015. je zvanično otvorena zimska sezona na Vučju. Otvaranju su prisustvovali predstavnici Ministarstva turizma i održivog razvoja, NTO, Opštine Nikšić i Ambasade Mađarske. 

 

Za ovu zimsku sezonu akcenat je stavljen na školu skijanja koja će ove godine biti aktuelna i u februaru i u martu. Ono što je novitet ove sezone su svakako novi smještajni kapaciteti, tako da sada hotel raspolaže sa preko 100 ležajeva. Svim posjetiocima na raspolaganju je i novi ski servis koji raspolaže sa preko 500 oprema za sve uzraste, svjetski poznatih brendova. U ski servisu osim iznajmljivanja možete kupiti polovnu i novu opremu i izvršiti servisiranje svoje opreme po povoljnim cijenama.  

 

Manifestacija SNOW DANCE ce i ove godine biti odrzana krajem februara , a okupice poznata imena iz oblasti muzike i sporta. 

 

Na otvaranju zimske sezone, Ski centar Vučje je zajedno sa Komunikacionim timom za članstvo u NATO i nacionalnim koordinatorom Veskom Garčevićem dodjelio je sportsku opremu karate klubu Visitor iz Murine. Donaciju je uručio direktor Crnogorske karate reprezentacije Dragoljub Fatić. 

Naša lokacija
Podijeli ovu stranicu na
Kontakt podaci
SKI CENTAR VUČJE
Vučje bb
Crna Gora
vucje.niksic@gmail.com

Informacije na broj:
+382 (0) 67/637-049